Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon som kan tyda drömmar? ;)


Under marans ritt


I natt styckade jag en kvinna

lade upp hennes kapade delar

blodiga och hala

på en bänk av trä


känslan av att ha mördat

lemlästat och förintat

ett liv som nyss andades

var så ointaglig


jag kände inte igen mig själv

jag mördat, tagit ett liv?!

som inte ens kan slå ihjäl

en irriterande fluga


jag vaknade med ett ryck

min gud! vad hade jag gjort?!

svettig och varm insåg jag

det var bara en dröm


somnade om till samma scenario

hennes kroppsdelar kapade

allt blod och hur jag staplade

del efter del på bänken av trä


en dålig repris

skulden som tyngde

overkligheten brännande

och hela tiden insikten


det här är inte jag








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-09 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP