Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför dig naken


jag älskar hur du gör mig till kvinna

till din


hur du får mig att älska mig

genom att älska dig 


och mina alltför generösa former

som jag alltid velat dölja


med dina uppskattande blickar

dina händer som skalar av


inte bara mina kläder

utan också mitt självförakt


du gör om mig

till en bättre version


och jag blommar under dig

ditt vatten, din näring


hur du omsluter mig

jag älskar dig






















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-09 11:28



Bookmark and Share


  S~A •••
Wow
2017-11-23

    ej medlem längre
Jättefin
Mvh annokas
2016-09-09

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text om kärlekens magiska inverkan!
Rama in den och ge den som en hyllning till vederbörande.
2016-09-09

  Zandor
fin text...
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP