Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärtats sanning


Tecken visar på intuition

Tänk om jag lyssnat på
alla tecken mitt hjärta
visat mig.

Sveken kom som ett
brev på posten.
Tecknen var tydliga men
jag kunde inte koppla
ihop dem och se

eller

var sanningen så smärtsam
att jag vägrade erkänna att
att jag skulle bli sviken.

Precis som om livet ville
lära mig om mitt egenvärde.
Tuffa läxor att se sina inetsade
mönster.

Livet är ett skådespel i många akter
och jag har huvudrollen i mitt eget
drama. Det finns en slutscen som
är kärleksfull. Den är inte färdig
regisserad.....
Håller på att skriva den just nu!




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-09 17:57



Bookmark and Share


    Zernatiah
If you snoop around for something in particular, you are guaranteed 2 find it, for better or worse, that's how I learned it's best 2 keep some things private.
2016-11-24

  ingenmening
Att se livet som helhet tror jag är det svåraste som finns om det ens är möjligt. En vacker text som säger en hel del om oss som människor. Jag hyser förhoppning om en vacker fortsättning.
2016-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Människan har svårt att lära sig av andras misstag, vill helst testa själv... förhoppningsvis så lär vi oss av de misstag vi gör...fint skrivet...
2016-09-10

    ej medlem längre

Jag gillar din text!
2016-09-10

    ej medlem längre
Ett renande skådespel vännen? kram
2016-09-09

  i af apa
vissa läxor
är tuffa!
som tur är livet
för oss flesta
i mer än en akt.

klokt skrivet
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP