Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig själv

ett tag undrade jag
hur någon så omedvetet medvetet
kunde tära sönder mig
tills att jag insåg
att det kom inifrån




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-09 19:06



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Bra
2017-03-13

  Valter Örn VIP
Mycket beror på en själv men det filtrerar man ofta bort...
2016-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2016-09-09

  mickech
Insikt som kommer inifrån är svår att nå.
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP