Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Han fanns, någonstans där man ej naturligt söker. Kanske i kön till kassan eller när jag cyklar omkull när vägen plötsligt kröker...


Du är min Ende - True Love... (var?)

//Om Han fanns, någonstans där man ej naturligt söker. Kanske i kön till kassan eller när jag cyklar omkull när vägen plötsligt kröker. Inte ska man leta, det sker helt av sig själv den dagen. Kanske är det du som säljer mig vinstlotten, som gör mig helt knockad och betagen. Han med stort H, finns där ute i världen någonstans. Kommer vi nånsin mötas, och ges denna chans? //

 

Allt sedan dag ett,
då ögon mötte varandra,
Du var han - DET
Det var vi och inga andra
Med charmigt leende,
Du stod där framför mig,
Vi hamnade i tunnelseende
och jag visste där och då
att jag blott bara ville ha dig

Du sträckte ut din hand
och sade ditt namn
Vi befann oss
i ett lyckoland
och jag hamnade
i din famn

Denna famn har sedan
vårdat med kärlek,
ömhet, tillit
och med hela hans hjärta
Torkat tårar i regn,
värmt mig i kyla
och tröstat vid smärta

Du har alltid funnits där
min bästa vän
i torrt och vått
Du är Han
som jag innerligt har kär
Med dig vill jag leva
tills mitt hår blir grått

Med dig vill jag vakna
då var ny morgon gryr
Med dig vill jag leva
och ge mig ut
på äventyrsbestyr
Vill springa hand i hand
på blomsterklädd sommaräng
Vill bestiga berg i fjärran land
och somna med dig
vid min sida i nybäddad säng

Vi kommer tjafsa och bråka
och gnabbas om små ting
Vi reder ut med att språka
och aldrig nånsin
tar jag av mig min ring
Du är min trygga och
fasta punkt i livet
Vi tillsammans
ska riva murar
vår kärlek till varann
klarar skäll och kivet

Detta är de rader av känslor
som jag vill skriva
Min älskade Du,
som lyckan nu mig
denna dag giva
Du är allt jag vill ha,
och behöver vid min sida
Vi tillsammans skall lyfta berg
och ut i solnedgång på häst ut rida

Vi skall blicka stormens öga,
och havets djupa våg
Vår kärlek viker föga
för motgång hög som låg
Vi är gjutna som par
och för alltid är det vi
Evig kärlek är mitt svar
såväl i dur som moll,
skall lyckans stå oss bi

Älskar dig min vackra,
Du är min ende True Love
Med kropp och själ och chakra
Du får mig av lycka
att sväva "above"
Från dag ett tills gråa dar
Jag kommer alltid att förbli kvar
Aldrig nånsin har jag känt
så starkt som nu
Du är äkta kärlek,
äkta kärlek är Jag och Du...

 

 

Bildkälla (ovan): http://images6.fanpop.com/image/photos/38800000/True-Love-love-38866623-332-500.jpg

Bildkälla (överst till texten): https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/db/65/85/db6585ae1cd0ab59b22adee3b8df9400.jpg

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-09 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale