Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om jag bryr mej

Som det ständiga pillet
på en sårskorpa
- konstant kliande -
så känns
min icke-relation med dej.

Som den smått falska trudelutten
från Glassbilen,
- ihärdigt genomträngande -
så känns
dina innehållslösa ord.

Som ett evigt irriterande skoskav
i sandalen,
- oförlåtligt hämmande -
så känns
dina prioriteringar kring
våra små.

Som en smältande glasspinne
i solen,
- ledsamt kletigt -
droppar mina tårar
ner mot bröstet.
Som om jag bryr mej,
alls.




Fri vers av KeB
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-09 22:02



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
"Som den smått falska trudelutten" är en öppning till att läsa och förstå texten, och den sista raden blir en distans, till alla styckens sitsa rader. Glömde jag att säga att jag gillade texten. Bra!!
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

KeB