Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är vacker när

Bakom de himmelska vindarna
sedan,
 där tusen åsnor framför mig
jag bedriva otukt
där tusen kroppar,

Jag slukar dem
visas bakom de himmelska vindarna
och alla dessa plagg
slits
entreat
för livet
entreat så lätt på mig
..7 miljarder och inte når
att gå över 7 .. billion,
.. hämnd
och var inte de .. var förfalskningar "inlösta biljetter och även ... vindar vänder egon döda,och när drömmar ...
och stormar i den långsamma körfält,
och ta bort löv och andra apati,
och är helgerån heliga varma aromer
och nostalgisk Clover,; och legeringar i alla,de döda produktion,
Och galen döda svämmade världen, och det fanns ingen tid, var inte på dåligt humör och drunknade kött; och han gjorde ikoner
och han predikade, och han var inte där och tjurade ";
och alla dog slaktade kött
och falska hala fusioner där de kommer ...?
och sög varje sekund illusioner,
och neutrala skapelser och bastarder, och det fanns inga .. och fler processioner och Odes av lögner och bröd och underhåll av familjerna och överlevande från krig och vete och ylar av tal och terrorism till slutet av tiden,och minuter

Och slutade en midnatt jävel,
världen är vacker när
Vi skapar ångest,
Döda, döda, döda
 förstör,
Om e-post dig,
skaka
allt rör sig
omkring dig,
världen var vacker,
Giltiga nivåer,
och angränsande dikter
och alla lampor,
Ja, ja, jag vill veta,
viljan att döda, döda,
Det gör mig levande,
bara mig vild, gör mig,
Det leder mig till mörkt oändlighet

Om du inte vet vem låter sitt arv/

Gör en donation till författaren/

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-10 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor