Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Med renrakad själ och tunga
iförd bästa skjortan
går jag dig till mötes
men det som är vi
försvinner med lugna andetag
himmelen tur och retur
ett budskap i eldskrift
på min inre filmduk
handlar det om mig
eller om oss
jag känner inte igen mig längre
vi är ett varför
du och jag
i en enkel fråga
som ingen kan besvara





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-10 13:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En spännande text med en lite mystisk och ambivalent stämning. Tycker mycket om den.
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP