Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarlyckodag


I sommarstugan

Sommar och solsken
varm vind och humlesurr
Det gnäller i grinden
Nu kommer dom
V\'älkomna!
På med kaffepannan
fram med blålackerade brickan
och mormors broderade duk
Kaffekoppar, socker och grädde
prickiga glas till barnen
hallonsaft och vatten
i glastillbringaren
Kanelbullar och sockerkaka
Två extra stolar
Kom, vi sätter oss i syrenbersån!




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-05-12 10:59



Bookmark and Share


    Cordesa
Letade länge bland sommardikterna tills jag hittade din. Den passar bra idag när jag ska gå på fest i en sommarstuga. Jag får väl ge bort din dikt.........?
2006-06-12

    Cordesa
Letade länge bland sommardikterna tills jag hittade din. Den passar bra idag när jag ska gå på fest i en sommarstuga. Jag får väl ge bort din dikt.........?
2006-06-12

    Cordesa
Letade länge bland sommardikterna tills jag hittade din. Den passar bra idag när jag ska gå på fest i en sommarstuga. Jag får väl ge bort din dikt.........?
2006-06-12

  Anders P VIP
du målar en härlig sommaridyll. Jag längtar till semester.
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors