Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvdimmans tår



Det leker en vind i sältan
bräckt i minnet kvar

Du spröda pistill
nog har även du undrat
hur du blev till

Där i solen bland alla månar
i klänningens stjärnor

Dansar älvdimmans tår
ut i konturens glänta




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ubuntu
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-11 13:23



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vacker och berörande
text med många
infallsvinklar
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu