Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dont you let me go tonight

du säger jag färgar av mig på dig
tittar på dig, säger
"men det färgar inte av sig"
du säger
"nej men det känns så"

hela bitar går inte att sätta ihop
jag är bortglömd skärva som inte passar ihop med något

jag är din drink som rinner ur sprickan
du visste inte att glaset var trasigt
blötte ner hela din tröja
så du vart tvungen att kasta glaset
och byta




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-11 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans