Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmmm.....


Bara en kyss

En kyss,
är en kyss,
är en kyss.
Full av
sinnlighet,
lekfullhet,
längtan.
En kyss från dej
och jag smälter.
Kom hit NU
och smält mej!




Fri vers av KeB
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-12 07:14



Bookmark and Share


  Zandor
jag kommer...
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

KeB