Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens tidigaste timme


I natten finns drömmarna och deras stig i skogen
i natten finns ångesten
och minnen från förr som jagar din själ
i natten finns sorgen för det som gått förlorat
och för det som aldrig fanns
Men här finns även glädjen för nuet
och hoppet om en ny, vacker morgondag




Fri vers av Gigi
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-12 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi