Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Il dio onnipotente lascia delle perplessitá qand´egli viene costretto ad avvertici delle oscure tenebri/Gud den allsmäktige lämnar oss i ovisshet när han tvingas varna oss mot onda krafter......


Riflessione/Eftertanke



Rifflesione/Eftertanke

Al sol pensiero che Dio debba avvertirci sui mali delle oscure tenebre
forse la conferma che anche lui ha i suoi limiti.


Riflessione/Eftertanke


Vid blotta tanken att gud måste varna oss mot Onda krafter
kanske beviset att även han har sina begränsningar






Övriga genrer (Aforism) av giovanni casadei VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-12 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP