Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kören utan notblad

när energin tryter

är vi redan på väg

även om det är med pyttesteg

 

vindflöjel hjälp mig bli

helt lealös inför resan

som jag ej fått färdbiljett

till ännu men jag tror

att bilden av en med humor

säger i dörren BILETTEN

 

då blir jag så förvirrad

att jag förstår att jag är hemma

 

perfektion har aldrig varit

mitt val utan mer vajande

snedsteg i vinden så

befriande låta sig vaggas

till den evigt sjungande

vilans hängmatta




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-13 21:06



Bookmark and Share


  aol
Gillas bra skrivet om motsatskänslor ,perfektion och och känsla
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP