Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kramas e mysigt...


Krama mej

Krama mej
när jag är less och vek
Krama mej
När jag ingen utväg finner
Krama mej
när mina tårar trillar
Krama mej
när min ork tryter.
Så kramas vi,
och våra hjärtan knyter
ett band av kärlek.




Fri vers av KeB
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-14 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB