Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en nödhjälp ibland ...


EN LITEN VIT ...

 

Dagen går fulltecknad

gömmer ångest

i många göromål

 

människomöten

med putsad fasad

ingen läser mig

 

ser hur inombords

gått på grund

av allt jag inte vill

 

äntligen kommer kvällen

en liten vit tablett

släcker dagens vånda

 

och jag somnar

i mörkrets armar

tanklös, drömlös

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-09-15 17:10



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
En del skriver tragiskt här om den lilla vita.. För många enda möjligheten till ett fungerande liv på jorden.
Att dela in folk i tragiska och icke finner jag motbjudande.

2016-09-19

  Fem hjärtan VIP
Din rader berör på djupet.. så bra beskrivet om hur livet kan kännas ibland.. Dock är tabletter sällan en bra utväg..
2016-09-16

    Dan Myrbeck
Om man en sådan måste inlemma,
är ett besvärligt dilemma.
2016-09-16

  Magica VIP
...Dock bra att det finns som nödlösning!
2016-09-16

  Magica VIP
Stark text!
2016-09-16

  ULJO
Tragiskt när tabletter ska vara en utväg för att må bra
2016-09-15

    ej medlem längre
det är bra att de finns de där små vita...trist när man måste ta dem men alternativ kan vara svåra att finna...

texten visar på ett rakt och osmyckat vis hur en dag i sammanfattning kan se ut, ett slags socialreportage men i poesins form... Tack.
2016-09-15

  M.Eta
Jobbigt att behöva ta en vit tablett för att kunna somna, text som berör.
2016-09-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om hur svårt livet kan vara!
Skönt att det finns hjälp att få.
2016-09-15

  Marianne Räf
Den lilla vita kan ge lugn och ro, som du
beskriver bra, här. En annan liten vit ger
mig uppåt glädje, hela dagen ...
Låt oss få fortsätta ta våra mediciner!
Utan dem blir det --SKIT !!
2016-09-15

    ej medlem längre
Ibland känns det som om livet river oss intill hudlöshet....orden känns otäckt bekanta...
2016-09-15

    Jag är fan större än Sartre
Tragisk text och säkerligen mångas vardag. Det har aldrig varit enkelt att leva.
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP