Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Ett sista farväl


ett fönster på glänt

solen lyser in

fåglar kvittrar utanför


vi är i stillhetens kapell

där allt är stilla, så stilla

tiden har saktat in


urnan på bordet

flämtande ljus intill

ett leende fotografi


alla lägger en ros

röda och vita

som blir ett berg


osagda ord

tysta tårar

minnen som blixtrar till


och aldrig aldrig

vill tårarna

sluta rinna











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 826 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-15 17:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
På ett stillsamt och berörande sätt förmedlar du sorgen och saknaden!

"och aldrig, aldrig
vill tårarna
sluta rinna"
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP