Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bearbetad. Inspirerat av Salomos Vishet.


Inga spår lämnas kvar

 

när ett skepp plöjer svallande havet

lämnar dess färd inget spår

 

när en fågel flyger  

klyvs luften av vingarnas kraft  

inga spår blir kvar

 

när en pil skjuts mot målet

delas luften

och flyter samman igen

vilken bana den följde

vet ingen

 

inga spår

lämnas kvar

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 477 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-16 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling