Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att släppa kontroll och bara vara sig själv!


Om att våga en kär-lek!

Hur skulle du kunna



utan

att

sakna...

Snart har du gått ett varv

Rädslan har lagt sig

"Sårbarheten"

Cirkeln är sluten

när vi åter ses..

Hur många gånger

allt upprepas beror



om vi vågar öppna

upp hjärtats längtan

efter villkorslös KÄRLEK










Övriga genrer av WyS VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-16 22:54



Bookmark and Share


  M:tin
Bra skrivet!!!!!!
2016-09-18

    ej medlem längre
Sant och riktigt viktigt!
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP