Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sociala ingenjörskonstens land

Det bästa för ett land

är när i alla fall

rimliga levnadsförhållanden

kommer alla medborgare till del

För att nå därhän

måste man skruva och vrida

på alla muttrar

som håller ihop

hela socialförsäkringssystemet

och som kan nyttjas av alla medborgare

Att manövrera detta

påminner om hur ett företag

måste arbeta med en marknadsplan

för att nå bästa möjliga resultat




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-17 16:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Och vi alla
kan skatta
oss lyckliga
att det håller.
Tack,för påpekande!
:)

2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP