Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så jävla ledsen...


Gåsaflickan

Jag ville jag vore
en gåsaflicka
Som likt Nils
kunde hoppa upp
på Akkas rygg
Och bara dra iväg!
Högt ovan molnen
skulle vi flyga
Långt ifrån sorg,
besvikelse och alla elakheter.
Flyga mot värmen
Mot solen.
Och sakta smältas.
Sammansmältas med evigheten
Där inget mera gör ont.
Där ingen mer oro finnes.
Där inget mera känns...
Där
ALLT
blir till
INGET.




Fri vers av KeB
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-17 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB