Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
May the force be with me...


En sista strid

En sista kraftansamling
En sista strid
för det
JAG
tror är
RÄTT!
Sen kan jag
falla ihop,
inta fosterställning
Försvinna in i bakgrunden
och bara läka
min angripna tillit,
i ekande tystnad
och total ensamhet.
Men med visshet
att jag slogs
för Er.




Fri vers av KeB
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-18 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB