Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränsvärld

försvinner i samma takt som en brinnande åker
bränns upp liksom i vågor

stoftet flyger uppåt men når inte längre än så
tyngs ner igen
jag ser det från där jag står

svimmar på dansgolvet
hamnar i en annan dimension
där inte du finns
hela kroppen känns som en miljon getingbon

jag hör dig som en grundton
jag orkar inte känna hur du vibrerar, jag skakar så jag går sönder
jag flyger nu
bryr mig inte om gravitation




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-18 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans