Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äventyr

Du säger att jag är sjuk
när jag skriver det jag tänker
du trampar på min själ
när du bränner mina böcker
det är ett uttjatat äventyr
livet
elaka tungor ska tala
varför stannar vi kvar
i våra skyttegravar




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-18 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP