Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ahhh


orörd framtid

en ny vecka ligger där orörd och lockande ska
nåt spännande hända vilka beslut ska jag fatta vem ska jag
möta ska något avslutas eller hoppar jag på nåt nytt en
oas av möjligheter livgivande engagerande betraktade med
rätt glasögon jag väljer det goda det positiva det
framåtsyftande det som ger lugn och ro i mej accepterar
det jag inte kan förändra sen låter jag omvärlden rusa
på och leva upp till sina beslut




Fri vers (Prosapoesi) av KeB
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-19 07:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en text som blåser på i en egen vindstyrka där varje rad är som visarens förflyttning över urtavlan...bra sentens om att acceptera det man inte kan förändra önskar man kunde det oftare, ty det underlättar så mycket....en fin positivism i stycket...tack.
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

KeB