Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Neptunus Stränder

När världen kallnar,

Molnen flyter ut i kosmos.

Bergen spricker,

Blir svävande stjärndamm.

Haven faller,

Till skyn mot evigheten.

När allt som varit fel faller på plats och,
blir till rätt.

Skulle du ta min hand,

Sitta där på biltaket,

Dingla med fötterna,

Vid Neptunus stränder,

Och färga allt rött,

Med en ny början?




Fri vers av Elias N. Lockne
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-19 20:18



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skaldat med astrologiska termer
2016-09-20

  M M Mannheim VIP
Intressanta enradare tillsammans till ett sammahang.
2016-09-19

  Blått Norrsken VIP
Jättefint skrivet! Du andvänder dig av astronomi . Domedagskänsla och allt börjar igen . På ett bra och riktigt sätt .
2016-09-19

  objekt3
Neeej, sladda med bilen och köra ner i sjön!
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne