Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtansmoll, En Bortglömd Gospel

I taggtrådsådror flyter spöken orena,
Genom inre kloakvatten guppar deras svultna kroppar,
Mot det konstgjorda ljuset i tunnelns slut,
Där det enda äkta är de katakombsvartnade tankar,
Som likt grodyngel väller ut ur deras ögonhålor,

För de har sedan länge glömt de mentala gravkullar i vilka de en gång sov så stilla; Där när vinden ven genom askgrå tussilago, skapade tonerna till en bortglömd gospel,

I längtansmoll.




Fri vers av Elias N. Lockne
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-30 02:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tänker på trasiga individer och missbruk.
Stark text och fint avslut i hängande rad.
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne