Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Jag och Havet

Dagdrömsidyllen fick själva luften att darra,
En mental öken av silverglittrande aska,

Där de trasiga gastarna vi egentligen var,
Spökades som ut i förvrängande stass,

Tills Vinternattskulissen sprängdes,
Och vi stod där avtända,

Du, jag och Havet,
I en stor djävla trekant.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 428 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-12 11:28



Bookmark and Share


  Maria Marängsviss VIP
Bra. Gillar också slutraderna.
2018-01-12

  i af apa
Gillar slutets extra piff!
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne