Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelsehorisont

Lägereldstunga viskar,
Vissnar med morgonen,
Förmultnar i uråldrig jord.

Gammal kvinna,
Verklighetsförvisas,
Går i exil i en barndomsdröm.

Kuststad vaknar,
Öppnar själmedvetna ögon,
Förälskar sig fruktansvärt i havet.

Ett barn ska dö,
Kråka utanför tittar på,
Blir dess farkost genom kosmos.

Och mellan raderna finns allt som ska hända dig samt de du älskar.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-15 14:23



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Som fyra tarotkort. Väldigt personligt, samtidigt allmängiltigt. Vacker och intressant text med många tolkningsmöjligheter och slutet passar perfekt.
2018-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne