Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2418

Japansk framtid, året [2418]

Skogen tar tillbaka London

En svensk dröm vinddriver längs en bortglömd elgata

Uråldriga romska ord, förtrollar i sommarnatt

Syntetisk humla vilar,

på ungersk syren




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-04 18:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Synerpoesi... Häftigt med framtidsvisonära poetiska scenerier!
2018-01-04

  Kungskobran VIP
Tänk om man visste hur jorden var beskaffad 2418 hur människan skulle leva då? Din dikt ger kanske en vägledning att en del av vår tid kanske finns kvar
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne