Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till dem som jag aldrig mött


Till vännen jag aldrig sett

I tanken är du så nära
Jag har aldrig dig mött
målar en bild i mitt inre
ditt ansikte verkar så sött

Vi skriver och hälsar på varann
Våra tankar på nätet förs
Du verkar så nära då
Fast din röst jag aldrig hört

Jag hoppas att en dag få se dig
Tror att det blir så rätt och så bra
Vågar knappast inte att be dig
men önskar du säger - Ja !





Bunden vers (Rim) av Nils-Robert
Läst 349 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-03 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vem vet, en vacker dag så
2017-01-06

  Alprosen
Vilken fantastisk diktare du är upplevelse av texten berör
Alprosen
2016-10-23

  Fem hjärtan VIP
En mycket fin dikt om din längtan om ett möte.. Hoppas att det blir av! Lycka till!
2016-10-06

  överlevaren VIP
Ja tänk om tanken blev verklighet....kittlande!
2016-10-04

  Luciana Pascual
Spännande! ....att träffa de som skriver dikter som en själv...
2016-10-04

  Alysse VIP
Så fint och rart skrivet
Känns uppriktigt och ärligt
menat


2016-10-03

  Karina"Kia"
En nyfikenhet finns nog hos oss alla..många man vill träffa/se...

Så hjärtefint skrivet av dig..och att ett möte är alltid laddat med en främmande person,som du skriver i rim att "Man målar upp en bild" och kommer kemin utanför nätet funka ..när man är en fin skrivarvän..ja det är stora frågetecken av allt...
M
Men oj! så spännande..jag hoppas vi får följa de du får en chans att träffa..

Ett möte som blir av är ett möte som att få återse en god gammal vän som man inte mött på evigheter!
Väl mött!
2016-10-03

  Blått Norrsken VIP
Vad fint du skriver i din önskan och längtan i att få mötas.
2016-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan efter att få mötas!
2016-10-03

    ej medlem längre
Vilken vacker längtansfull dikt.
2016-10-03

  Öknens Ros VIP
hoppas din önskan blir uppfylld!
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert