Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Du och jag

 

Solen som står lågt

böjer grenar och bladverk

Undertoner i rött från de gröna

Alla fåglarna förutom koltrasten har tystnat

 

Håller dig nära

Ser vågorna i en glipa i din blus

Längtar och blir varm

 

Jag undrar vad Du tänker på

fast jag redan vet svaret

Att lycka kan vara så enkelt

Bara Du, jag och mjuka strålar från solen




Fri vers av Nils-Robert
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-06-18 11:32



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ömsint...underbara rader!
2021-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2021-06-21

  Margit Grell VIP
Innerlig poesi!
2021-06-20

  Eva Langrath VIP
Varm sensuell kärlekspoesi.
2021-06-19

  Rise Little One
Varma och sensuella rader som reflekterar det inre...
2021-06-18

  Alysse VIP
Så fint och kärleksfullt skrivet
2021-06-18

  Kungskobran VIP
Underbart fint om lycka och kärlek
2021-06-18

  bumerang

Mjukvackert
2021-06-18

  ULJO
Vackert
2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert