Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän.


Bortom mörkret finns alltid ett ljus

 

När mörkret sänker sig över dina axlar

När ögat inte längre ser ljus

Och hoppet har lämnat Dig

 

Vem skall då ge Dig tröst

Hur skall livet komma åter

När tanken inte förmår

 

Då vill jag ge Dig kraft

Om än bara med ett ord

Som betyder något

 

Så lyss till detta enda

Och du skall förstå

Att bortom mörkret - finns alltid ett ljus.




Fri vers av Nils-Robert
Läst 325 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-12-27 16:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja kanske det att skuggor falla aldrig utan ljusets närvaro... Dina rader som balsam för själen!
2021-01-28

  Sparvögat VIP
Så fina hoppfulla ord att skänka till tröst i mörkret...
2020-12-30

    ej medlem längre
Stärkande och trösterika ord. Fint så.
2020-12-30

  Kajan VIP
Hoppingivande om en av de finaste gåvor man kan skänka.
2020-12-29

  Alysse VIP
Mycket fint skrivet
fyllt av hopp och ljus
2020-12-29

  Margit Grell
En vacker text för alla som behöver tröst och hopp.
2020-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap!
2020-12-28

  bibbi ahrnstedt
Mycket fint diktat om hoppet
2020-12-27

  Eva Langrath VIP
Fin text till en vän.
2020-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert