Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

 

Jag ser henne

Där sitter hon

Spelar piano

Bara armar, bruna av solen

Fingrar som lätt rör sig över klaviaturen

och subtila rörelser i kroppen

 

Var är det som lockar?

Håret – ja

Ögonen – naturligtvis

Hållningen – visst

Leendet - absolut

 

Kan hon bli min?

Om än bara för en minut

Jag vill se in i hennes ögon

Sjunka in i drömsk lycka

Röra hennes hud

och fånga hennes leende

 

Jag vill bli hennes man

Lyfta henne och bära henne till altaret

Stå där och tillsammans knyta löften

om oändlig obruten gemenskap

 

Jag önskar att hon säger - Ja




Fri vers av Nils-Robert
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-07-11 22:40



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Sån varm och fin poesi du förmedlar!
Denna kvinna skulle vara stolt med en sådan man intill sig!

2022-05-23

    ej medlem längre
Så fint att få följa ömsintheten i det diktjagets betraktande ögon och längtansfulla tankar.
2021-07-15

  Margit Grell
En fin ton av längtan genom texten!

2021-07-15

  Classico VIP
Fint skrivet :)
2021-07-15

  Alysse VIP
Kärlek och skönhet
målande beskrivet
uti längtan om gemenskap
med en livskamrat
och själsfrände
så fint skrivet

2021-07-14

  Rise Little One
Om man önskar något tillräckligt stark kommer man få det som man vill!
2021-07-14

  SatansSon VIP
Hoppas hon ger respons
2021-07-13

  Eva Langrath VIP
Vacker text om längtan som vill få blomma ut.
2021-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan, tänker på en knopp som vill slå ut i full blom.
2021-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert