Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen hem

 

  

Jag väntar på att höra ljudet

av nycklarna i låset

 

Jag väntar på att få höra din röst

när du stiger in

 

För då skall jag bjuda dig

på det bästa av det bästa

servera den godaste maten

hälla upp det finaste vinet

se in i dina ögon

och säga

Välkommen hem – min älskade




Fri vers av Nils-Robert
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-03-11 08:54



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker kärleksfull text.
2021-06-19

  Karina"Kia"
En känsla du ger uttryck av närvaro och ödmjukhet!
Fint och vackert!
2021-05-12

    Steff...
enkelt fint
2021-04-07

    ej medlem längre
Jag tycker om hur du har byggt upp den här texten där allting börjar med ett ljud, en röst, sedan förväntan och ett välkomnande in i ett rum.
2021-03-21

  Margit Grell
Fina rader om väntan och längtan.
2021-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text, varav hjärtat är fullt skriver pennan!
2021-03-12

  Elaine.S VIP
Den där väntan på två ljud, nyckeln och rösten och sen är allt som det ska. Det är nåt värdefullt i den väntan för den på insidan och för den som låser upp. Fint.
2021-03-12

  DavidM VIP
En värme i texten, som känns ända in.
2021-03-11

  bibbi ahrnstedt
Väl diktat om längtan som kan bli lång
2021-03-11

  ULJO
Så underbart skrivet
2021-03-11

  wiria77
fint skrivet
om längtan
om kärlek
2021-03-11

  Kungskobran VIP
Längtan längtan och åter längtan fint beskrivet
2021-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert