Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kidsen

Det bästa med att vara
varannanveckasförälder
är den oemotståndliga glädjen
över att få krama om sina kids
efter en vecka hos den andre...




Fri vers av KeB
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-20 07:53



Bookmark and Share


  Mats VIP
jag har inga barn men kan förstå känslan med när ett migränanfall gått över och man vaknar hellycklig dan efter
2016-09-23

  Zandor
kan så vara...;-)
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

KeB