Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nät av tystnad

 

Vi väver nät av tystnad

medan betongen brinner

runt magnolians doft

 

vi tar skydd i mörkret

när dagen har gråtit

 

genom pansarglasets imma

ser vi suddiga minnen

ur ett familjearkiv

 

vi väver nät av tystnad

medan händer trevar

sig igenom  

lustens nyckelhål

efter livets kärleksljus

 

vi väver nät av tystnad

letar i drömtyngd saknad

i känsloöde hus.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-20 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP