Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Töväder.

I dag drog jag några streck
på en målarduk.
Färgen är skarp och sval.

Det känns som om jag vaknar ur
en lång sömn.

Färg som iakttar en sovande skogstjärn.
Den ger lugn i mitt inre.

Skall vi vandra tillsammans,
du och jag?
En enda gång?
Kom så går vi.

Det tokiga är att du redan har gått –




Fri vers av Florian
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-22 06:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden berör mina sinnen och målar bilder för mitt inre.
Tack för en fin upplevelse.
2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Florian
Florian