Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla hårt


När mörkret faller över dig,
och omsluter dig så krampaktigt hårt.

Så slår man mycket hårt i golvet,
utan att kunna ta emot med händerna.

För att händerna är bakbundna på ryggen,
av märkliga varelser i livet.

Mörkret är mörkare än jag trodde,
till och med ogenomträngbart svart.

Du faller med ansiktet rakt ner i golvet,
och känner obeskrivlig smärta.

Du försöker lösgöra dig,
ifrån din bakbundenhet.

Men det är helt lönlöst,
då varelserna har använt dubbla buntband.

De skär bara in i handlederna,
som blodar ner golvet du rullar runt på.

Och du kan inte skydda ansiktet,
när varelsernas sparkar kommer.

När du föll så hårt,
in det mörka mörkret.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-22 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP