Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Varning


En varning till alla varelser.

Som försöker nå mig med patetiska sweettalks.


Efter att jag har varit inmålad och inträngd ett längre tag.

I helvetes hörn.

Så har nu jag och min Tiger på ryggen brutit oss ut.
Och kastat oss ur handlöst utifrån det inmålade hörnet.

Och jag har en liten känsla.
Att ingen bör komma och sweettalka mig just nu.

Och försöka sätta mig på plats.


För nu är den inträngda Tigern loss!

Och då kan precis vad som helst hända!


Nu kanske ni får rätt i era fördomar om mig?





Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2016-09-22 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP