Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder sol

Du gav mig liv. Gav mig hopp. Gav mig ljus.
Födde mig till kärlek. Till att älskas. Villkorslöst.

Gränslöst. Som en omfamning som aldrig.
Tar slut. Du ger. Ömhet. Närhet. Förståelse.

Att vara din dotter. Ditt blod. Som flyter.
I mina ådror. Sprudlar. Av lycka.

Mellan ditt hjärta. Och mitt. Löper.
En spunnen tråd. Gjord av guld.

Du tar min hand. Jag viskar ditt namn.

Moder sol.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-22 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund