Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den jag håller av


Kämpa min vän - ge inte upp!


Jag ringde upp dig igår
Du lät så trött
Du kämpar med ditt liv
och har hög ambition
Du vill så gärna
men livet är så tufft mot dig

Men jag vet att du kan
Jag vet att du orkar
Jag vet att du förmår
Om än med stor möda

Jag finns bredvid dig
Jag lyssnar på dig
ger den tröst jag förmår
och jag kommer att
resa dig och hålla i din hand
för varje trappsteg
du besegrar

Jag vet att du vinner




Fri vers av Nils-Robert
Läst 539 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-23 10:29



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En stöttepelare av den mjukaste sorten...som ger av sin styrka och energi åt behövande...Du är den som står bredvid...du är den som lyssnar och stöttar i hård vind...Du vid sidan om,alltid!

Du är den vän som alla vill ha<3
2016-09-23

  överlevaren VIP
Stöttande ord som ger kraft och värme!

2016-09-23

  Blått Norrsken VIP
Så fin text. Du förmedlar kärlekens höga höjder i alla dimensioner.
Trogen vänskap som aldrig slutar att tro på att sin kamrat lyckas med sitt liv.
2016-09-23

    ej medlem längre
En fantastisk text som förmedlar styrka, hopp och kraft.
2016-09-23

  bumerang

Sån kraft i orden från en sann vän.
Vackert skrivet direkt från hjärtat.
2016-09-23

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
Den upp muntrande rubriken är värd en extraapplåd, slutraden likaså.
2016-09-23

  Alysse VIP
Text fylld av kraft
och styrka ingivandes hopp
till en vän i nöd

Kärleksfullt, varmt
och mycket stöttande
skrivet!

Vad som än händer
har du alltid mig -

är det finaste stöd man
kan erbjuda till någon
man bryr sig om


2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert