Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många beslut som ska tas...


Vägskäl

Vägskäl,
så kom vi dit.
Dags att välja.
Gå eller stanna?
Jag väljer lyssna inåt
och litar till känslan.
Skippar "tänk om...",
"men" och "kanske"!
Släpper rädslan
och bara kastar mej ut!
Lever på hoppet,
att du tar emot mej!




Bunden vers av KeB
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-22 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB