Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade jag fått en krona för varje gång jag har hört "du är så svår att tyda" hade jag varit miljonär för längesen.


Läs mig, om du kan

Läs mig som en bok
Om du nu kan

Jag döljer det väl
Jag vet

Det är det som är meningen
Att ingen ska kunna se

Min smärta
Min sorg

Försök se igenom mig
Om du kan

Du kommer inte att lyckas
Jag vet det redan

Folk har redan försökt
Men ingen har lyckats

Öppna upp mig
Och försök tyda mitt språk

Mitt tysta språk
Det som ingen kan höra

Vänd blad
Och se om du kan tyda de orden istället

Dem kanske är lite lättare
Än de andra

Trots allt så vet ju bara jag
Men jag tänker inte avslöja slutet på min bok

Vänd blad ännu en gång
Försök tyda språket

Visst blir boken svårare att tyda?
Visst är jag jobbig att läsa?




Övriga genrer av calle_
Läst 546 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-22 18:32



Bookmark and Share


  Eugen VIP
Så är det
2017-06-27

  Den lilla tänkande
nyfiken blir man :)
2016-09-23

    Orkiden
Det svåra att tyda är det som påminner om dig/mig själv...det unika i dig i mig....det som berör dig/mig..men det jag ej förstår men känner en liknelse med.
Skillnaden är att jag kan sätta ord på dem och du ej ännu funnit dem än.
Eller tvärt om...beronde vart mitt sinne är.
2016-09-23

  erica engdahl
Mycket välskrivet, min vän!
2016-09-23

  Marita Ohlquist VIP
Man ser ett ansikte men inte människan bakom.
Så tänker jag.
2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_