Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsminne

 

Stilla är havet

när allt är natt

och krabborna vilar

i tången

 

men jag är vaken

och tänker att

det var fint attt mötas

den gången

 

det var vackert då

i en solvarm vik

och du var där

så nära

 

Jag tänker på

att världen är rik

och att havet minns

min kära




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-23 03:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vackert
Mvh annokas
2016-09-23

    ej medlem längre
Jag är stolt över att vara värmlänning
när jag tänker på vilken stor poet du är Peter.Frödingstipendiet borde tillfalla dig någon gång,tack för denna fina Peter,thats what i call poetry!!!!!
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP