Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knut

vilken gåta
den är ju redan löst
intrasslade i varandra

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-23 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grymt!
2016-10-23

  Robin V
Väldigt begåvat när något så kort kan ge så många bilder!
2016-09-24

  petter rost
En rubrik. Tre rader – och ändå kan du gå åt hur många håll som helst i dikten och på vägen klä dig i olika sinnesstämningar. Djup som en borrad brunn tar den sig uppåt och brister ut i ett befriande skratt – och när det tystnar, smyger det ner till utgångspunkten igen, till knuten. Eller till honom Knut kanske .... En fin trappa ner, eller upp, eller rakt in och ut.

Jo, jag får erkänna – blir lätt besatt av den här lysande lilla gåtan!
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad