Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag färdas mot natten


Jag färdas mot natten.

Och bara bedriver tid.

Helt meningslös tid.

Och.

När.

Får jag ligga i en trygg varm famn igen?




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-23 14:09



Bookmark and Share


    jaybird
"bedriver tid"

omtumlande omskrivning för att existera, filosofiskt rafflande perspektivförskjutning
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP