Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsbus

En spårväg
Ett ljus
En darrning
Ett rus
En tomhet
Ett slut
En karlavagn
Ett tjut
En bromsning
Ett förlåt
En svordom
Ett försåt
En siren
Ett reportage
En tragedi
Ett staffage




Bunden vers (Rim) av A_Bishop
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-23 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop