Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste bara...


Lilla flicka spring

Spring, spring
lilla flicka.
Bort, bort
allt längre bort.
Göm dej,
göm dej väl
så inget når dej.
Gör så
ont, ont
att följa
hjärtats röst.
Skriker dock så gällt
att inget val finnes.
Tystnar först
när hon följer,
men utgången
skrämmer.




Fri vers av KeB
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-23 22:50



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
dikten fick en oväntad vändning, och slutade mer tragiskt än jag trodde.
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

KeB